неділю, 26 квітня 2015 р.

Нові сервіси для навчання хімії

Edutainme підібрали кращі програми та сервіси для вивчення науки у всьому її різноманітті, які вдало підійдуть як учням шкіл, так і вчителям, викладачам та просто людям, які цікавляться хімією, фізикою, біологією, математикою та іншими науками.

QuipperSchool. Просунутий онлайн-підручник з фізики, хімії, біології та математики для старшокласників. Будь-який вчитель може зареєструватися і створити свій клас, в якому учні, які приєдналися до Quipper, зможуть читати лекції онлайн, а потім проходити там готові тести за темами. Крім того, Quipper School - це ще й освітня соцмережа, тому учні отримують не тільки завдання, а й точковий або колективний зворотній зв'язок від їхнього викладача. Серед доступних зараз предметів: англійська, фізика, хімія, біологія і математика для 9-11 класів. Всі лекції детально прописані і зручно розділені на невеликі розділи і теми. При цьому кожен вчитель може самостійно сформувати свій навчальний план із великої кількості тем, за яким можна з легкістю відстежувати успішність своїх учнів у спеціальній вкладці. Ідеологія розробників Quipper School близька пафосу Khan Academy, тому сервіс завжди був і буде повністю безкоштовним.
CK-12. CK-12 - архів відкритих освітніх ресурсів у формі ігор, текстів і відео на будь-яку тему: від тригонометрії та теорії ймовірностей до астрономії та інженерної справи. Із останніх оновлень - барвисті симуляції з фізики і цілий навчальний план з математики для початкових класів. Зареєструватися на ньому може будь-який вчитель або студент, який відкриє повний доступ до всіх його можливостей. Заслуга таких проектів у тому, що хороші вчителі ніколи не залишаться у нестачі ідей і завдань, а добросовісні учні, які потрапили до невмотивованого викладача, завжди зможуть самі знайти собі цікаві уроки за потрібною темою.
Chemcrafter. Анонс гри з хімічними експериментами Chemcrafter став одним з найпопулярніших матеріалів минулого року. Цей безкоштовний додаток для iPad являє собою віртуальну хімічну лабораторію, в якій можна проводити досліди будь-якого рівня складності і небезпеки. Додаток пропонує широкий вибір інструментів, інгредієнтів та реакцій - аж до самих руйнівних. Щоб вийти на новий рівень, потрібно розібратися з найпростішими дослідами і отримати достатню кількість балів.

Немає коментарів:

Дописати коментар